Verzending & Levering

Bij Koning Spandoek streven we er natuurlijk altijd naar om ervoor te zorgen dat jouw product op tijd wordt geleverd.

 

Standaard verzending (4-5 werkdagen)

Wanneer je kiest voor een standaard en gratis verzending, dan zorgen wij ervoor dat het binnen 4 à 5 werkdagen wordt verzonden. Dit gebeurt middels DHL of PostNL. Wij hebben helaas geen invloed op eventuele vertragingen in de levering van deze partijen.

Spoed verzending (1-2 werkdagen).

Kies je voor de ‘spoed’ verzending, dan wordt jouw product binnen 1 à 2 werkdagen verzonden. Hiervoor vragen wij een extra vergoeding van €14,95.

Bestel je op werkdagen voor 12:00 ’s middags, dan wordt je bestelling nog op dezelfde dag geproduceerd. Doe je dat later dan 12:00, dan schuift de productie automatisch een werkdag op.

Voorbeeld : Bestel je op maandag voor 12:00 uur dan verzenden wij je bestelling uiterlijk op woensdag. Wanneer deze bij de pakketdienst is ontvangen hebben wij geen invloed op de snelheid van de levering.

Het is momenteel extreem druk bij DHL & PostNL. Het kan daardoor voorkomen dat je bestelling 1 werkdag vertraging kan oplopen

 

Stevige en discrete verpakking

Je bestelling wordt altijd stevig en discreet verpakt. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat het product in goede orde wordt geleverd en de inhoud van het pakketje voor jezelf blijft! Wanneer je vragen hebt over je bestelling kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.