Betaalmethoden bij Koningspandoek.nl

Bij Koningspandoek.nl begrijpen we dat het bieden van verschillende betaalopties essentieel is om aan de behoeften en voorkeuren van onze klanten te voldoen. Daarom hebben we een selectie van betrouwbare en veilige betaalmethoden geïmplementeerd, zodat je gemakkelijk en met vertrouwen je bestelling kunt afronden. Hieronder vind je een overzicht van de betaalmethoden die we aanbieden:

  1. iDEAL: iDEAL is een veelgebruikte betaalmethode in Nederland. Het stelt je in staat om direct en veilig te betalen via je eigen bank. Je kunt iDEAL gebruiken als je een rekening hebt bij een van de volgende Nederlandse banken: ABN AMRO, Rabobank, ING, SNS Bank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Knab, Van Lanschot Bankiers en Bunq.

  2. Mastercard: We accepteren Mastercard, een van de meest erkende creditcards ter wereld. Met deze betaalmethode kun je veilig en snel betalen met je Mastercard-creditcard.

  3. Maestro: Maestro is een internationale debetkaart die wereldwijd wordt geaccepteerd. Als je een Maestro-betaalkaart hebt, kun je deze gebruiken om je bestelling bij Koningspandoek.nl af te rekenen.

  4. Apple Pay: Voor Apple-gebruikers bieden we Apple Pay als een handige en veilige betaalmethode. Je kunt Apple Pay gebruiken via je iPhone, iPad of MacBook om je bestelling gemakkelijk af te ronden.

  5. Google Pay: Met Google Pay kunnen Android-gebruikers snel en veilig betalen met hun gekoppelde betaalkaarten. Je kunt Google Pay gebruiken op je Android-smartphone of -tablet om je aankoop te voltooien.

  6. Bancontact: Voor onze Belgische klanten bieden we de mogelijkheid om te betalen via Bancontact. Bancontact is een populaire betaalmethode in België en stelt je in staat om direct en veilig te betalen met je bankkaart.

Deze betaalopties worden verzorgd door Shopify Pay, een gerenommeerd betalingsplatform dat zorgt voor veilige en betrouwbare transacties.

Daarnaast bieden we ook Klarna aan als betaalmethode, specifiek Klarna AfterPay. Met Klarna AfterPay kun je je bestelling ontvangen voordat je betaalt. Klarna voert een kredietcontrole uit en stuurt je een factuur die je binnen een bepaalde termijn kunt betalen. Klarna AfterPay wordt verzorgd door Mollie, een toonaangevend betalingsplatform.

Bij Koningspandoek.nl streven we ernaar om het betalingsproces zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken. Alle transacties worden versleuteld en beveiligd, zodat je persoonlijke gegevens en betalingsinformatie beschermd blijven.

Mocht je nog vragen hebben over onze betaalmethoden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing